Mobile Logo

Her får du et sterkt alternativ

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Betech spesialiser seg på produkter og deler basert på gummi og andre polymerer: Pakninger, tetninger, profiler, formdeler, belger, vibrasjonsdempere og andre tekniske komponenter.


Vårt norske kontor er plassert i Tromsø og betjener industrikunder over hele landet. Tromsø-kontoret og vår lokale Sales Manager er kundenes kontaktpunkt til all ekspertise og produktteknologi i Betech.


Betech har ca. 75 ansatte og opererer fra tre steder:

  Tromsø    Norge   | Salg & support |
           
  Bramming    Esbjerg   | Salg & support | Produksjon | Lager & distribusjon |
           
  Herlev    København   | Salg & support | Indkøp | Regnskapsavdeling | Administrasjon |

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Betech samarbeider tett og under samme ledelse med søsterselskapet Codan Tech i Kina. Med egne produksjonsanlegg i Danmark og Kina  – og et mangfoldig nettverk av produsenter over hele verden rundt om i verden – er vår virksomhet sannsynligvis den mest allsidige og smidige leverandøren av tetninger og polymerprodukter for industrier i Skandinavia, Europa og Asia.

Se kundesaker med en klar merverdi på vår danske nettside.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vår historie - kort

I januar 2012 etablerte de to danske søsterselskapene Codan Tech og Betech Seals et felles salgskontor i Norge under navnet Polymeric Solutions.

Den 1. april 2015 oppstod Betech som en fusjon av de to danske søsterselskapene Codan Tech og Betech Seals. Alle markedsaktiviteter og produktspesialiteter fra de to selskapene er uendret i Betech - et forenet selskap med fokus på å bidra til forbedring og utvikling av kundens tekniske produkter.

Med røtter som dateres tilbake til 1908, var Codan Tech internationalt kjent i mer enn 100 år som en kompetent og markedsdrevet produsent av støpte gummi- og silikonformdeler  til kunder i mange deler av verden.

Historien om Betech Seals begynte i 1922, først med handel med verktøy og siden som et bredere handelshus og produsent av flate pakninger, pakningsmaterialer, tetninger, tekniske profiler, formdeler, belger og vibrasjonsdempere.


Som en naturlig konsekvens av fusjonen og forenklingen av forretningsprofilen for Betech omdøptes Polymeric Solutions i Norge også til Betech pr. september 2018.


Vi anser opprinnelsesåret for vårt firma til 1922 da handelsselskapet Ferd. Johansen ble etablert – selv om noen av våre røtter faktisk går tilbake til 1908 og pionerene i den danske gummiindustrien.

I løpet av jubileumsåret 2022 publiseres en serie korte journalistiske historier på dansk her på nettsiden. Gjennom femten besøk tilbake i historien følger vi den bemerkelsesverdige utviklingen fra gründernes oppstart i 1922 til selskapet vi i dag kjenner som Betech. Få historiene her - De avslører sannsynligvis en overraskelse eller to for både ansatte, kunder og leverandører.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ta en titt inn i Betech

Din allsidige spesialist

En introduksjon til det allsidige produktsortimentet fra Betech, de mange produksjonsalternativene og noen av de utallige bransjene vi betjener.

Se kundecases

Om Addtech

En teknologigruppe som gir merverdi

Betech tilhører forretningsenheten 'Industrial Products' i Addtech AB. Konsernet er nordisk basert, notert på OMX Stockholm og består av rundt 130 individuelle selskaper og sysselsetter over 2.300 ansatte.

Mere om Addtech


Bærekraftig utvikling

Se våre pågående og prioriterte initiativer i vår foretningsaktiviteter, organisasjon og leverandørkjede, som bidrar til en bærekraftig utvikling.

Bærekraft hos Betech


Vil du også holde deg informert?

Melde dig på Betech nyhetsbrev og motta nyheter og informasjon via e-post

Når du melder deg på nyhetsbrevet tillater du marketsføring i form af nyheter, informasjon, og evt. kampanjer  så vel som sporing av din respons på e-post kampanjer (activity tracking). Mer info

Melde på