Mobile Logo


Velkommen til Betech

Et sterkt alternativ når det gjelder pakninger – gummitetninger – vibrasjonsdempere – støpte elastomerdeler

Hele spekteret

Har du sett en leverandør som tilbyr et så bredt spekter? Vi er sannsynligvis den mest allsidige leverandøren av polymerprodukter i Skandinavia.

Kunnskap

Vår kunnskap om materialer og produksjon går så langt tilbake til begynnelsen av 1900-tallet. Gjennom flere tiår har vi samlet erfaring - og vi fortsetter å lære.

Kreativitet

Når kundene trenger sparring eller inspirasjon til produktutviklingen, bidrar vi med dyktige produkteksperter, erfarne selgere og spesialiserte partnere i vårt produksjonsnettverk.

Se den korte videoen her, så vil du raskt forstå dine allsidige muligheter hos oss!Sortimentsoversikt

Bli inspirert til mer

Når vi samarbeider om flere applikasjoner oppnår du bedre løsninger – både teknisk og økonomisk.

Last ned sortimentsoversikten og få oversikt over alle produkttyper og materialgodkjenninger fra Betech.

Få oversikten her

betech.shop

Bredeste online-utvalg av belger

I nettbutikken finner du mer enn 700 varianter av sylindriske og koniske foldebelger, énfoldsbelger (mansjett) og kompakte gummiskivebelger.

betech.shop


Betech fylte 100 år i 2022

samt 15 år i Kina og 10 år i Norge

I løpet av jubileumsåret publiserte vi en serie artikler basert på forskning og intervjuer. Gjennom femten besøk tilbake i historien fulgte vi selskapets bemerkelsesverdige utvikling fra 1922 til det vi i dag kjenner som Betech.

Se eller les historiene på nytt – det skal nok skjule seg en overraskelse eller to for både ansatte, kunder og leverandører i den hundreårige historien.

Se historiene her

Bærekraftig utvikling

Se våre pågående og prioriterte initiativer i vår forretningsaktiviteter, organisasjon og forsyningskjede, som bidrar til en bærekraftig utvikling.

Bærekraft hos Betech